Fri fragt på alle ordre i Danmark.

OM BY KARLSEN NORD

BY KARLSEN NORD er et dansk mode brand, som designer skindtasker og accessories med rødder i den skandinaviske designkultur, hvor de største inspirationskilder er den nordiske natur og det specielle lys der findes i Skandinavien.

Hos BY KARLSEN NORD er der fokus på skind af høj kvalitet, og gode detaljer, som understreger de minimalistiske linjer. Målet er at skabe tasker og accessories, hvor design og kvalitet møder hinanden i langtidsholdbare styles, som forbrugeren vil kunne bruge sæson efter sæson.

Designeren bag
BY KARLSEN NORD er startet af Laura Karlsen, som har en baggrund som fashion designer. I 2016 sprang hun ud i projektet, og startede eget firma, for at kunne udleve hendes store passion for mode og skind. I den forbindelse blev hun tilknyttet iværksætterprojektet SYLAB, som har til huse i det midtjyske, hvilket er gammelt tekstilområde. Denne start har givet utrolig meget for Laura, som her har kunnet trække på områdets store erfaring, med alle de udfordringer, som opstår undervejs.
I dag er hun ude med tredje kollektion af hendes BY KARLSEN NORD tasker og accessories, som både forhandles online og i diverse butikker.